Un dia a la Vall de Núria

Price
15.50€

Amb aquest pack gaudiràs amb els nens o els teus amics d'un dia a Vall de Núria, podràs accedir al cremallera i al telecabina panoràmic al teu propi ritme. Vall de Núria situada als Pirineus Orientals, a 2.000 metres d’altitud, està envoltada d’un conjunt de cims que s’enfilen quasi als 3.000 metres.

Només s’hi pot accedir amb el cremallera, que té un recorregut de 12,5 km., s’inicia a Ribes de Freser i supera un desnivell de més de 1.000 metres. També podràs disfrutar del telecabina panoràmic.

I les possibilitats del lleure que ofereixen els seus paratges: excursions, sortides a cavall, barques i canoes, minigolf, i parc lúdic. A l’hivern, Vall de Núria és converteix en una estació d’esquí familiar i acollidora que compta amb tots els serveis necessaris. Un seguit d’instal·lacions, restaurants i allotjament (hotel i apartaments), exposicions, l’auditori, el telecabina, la botiga... Ajudaran que la vostra estada a Vall de Núria sigui una experiència inoblidable.

El preu inclou:

  • Cremallera anada i tornada des de l’estació de Ribes Enllaç
  • Telecabina panoràmic

El preu no inclou: No inclou altres activitats no descrites.

Horaris:

  • Obert tot l’any.
  • Tancat el 25 de desembre i del 2 de novembre al 30 de novembre (només obert els dissabtes i diumenges)

Punt de trobada:

  • Estació del cremallera de Ribes Enllaç, de Ribes de Freser. Horari: de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 14.15h a 17h i els dissabtes i diumenges de 8h a 18h.

Idiomes:

  • Català, castellà, francès i anglès.

Accessibilitat:

  • Vall de Núria és accessible per a persones amb mobilitat reduïda al cremallera, restaurant, autoservei i hotel. En l'hotel s'ha d'avisar al personal si es té alguna al·lèrgia.

Nens de 0 a 6 anys: pagament directe a taquilla.